Tandläkaren rekommenderar minst en undersökning om året. Boka din tid idag.

Tandimplantat och tandläkare

Välkommen till Happident! Vi är glada att du har hittat hit och vi ser fram emot att hjälpa dig med dina tandvårdsbehov. I denna artikel kommer vi att utforska allt du behöver veta om tandimplantat och hur våra erfarna tandläkare kan hjälpa dig att återfå ditt leende. Vi strävar efter att göra din upplevelse så bekväm och informativ som möjligt.

Vad är tandimplantat?

Tandimplantat är en långsiktig lösning för att ersätta förlorade tänder. De består av en liten titanskruv som kirurgiskt placeras i käkbenet, där den fungerar som en konstgjord tandrot. På denna skruv fästs sedan en krona som ser ut och känns som en naturlig tand. Tandimplantat är en populär lösning eftersom de är hållbara och ger ett naturligt utseende.

Hos Happident använder vi oss av Neoss, en världsledande leverantör av innovativa implantatbehandlingar. Detta säkerställer att du får den bästa möjliga vården och de mest avancerade produkterna på marknaden. Läs mer om våra HappiImplants och hur de kan förbättra din livskvalitet på vår HappiImplants-sida.

Fördelar med tandimplantat

Det finns många fördelar med att välja tandimplantat som ersättning för förlorade tänder. För det första ger de ett mycket naturligt utseende och känsla, vilket kan förbättra ditt självförtroende och din livskvalitet. Dessutom är tandimplantat mycket hållbara och kan hålla livet ut med rätt skötsel.

En annan stor fördel är att tandimplantat hjälper till att bevara käkbenets struktur. När en tand förloras kan käkbenet börja brytas ner, men ett implantat fungerar som en konstgjord tandrot och stimulerar benvävnaden, vilket förhindrar benförlust. Detta är en viktig faktor för att bibehålla ansiktets form och struktur.

Hur går behandlingen till?

Behandlingen med tandimplantat börjar med en kostnadsfri konsultation hos en av våra erfarna tandläkare. Under denna konsultation kommer vi att bedöma din munhälsa och diskutera dina behov och förväntningar. Vi kommer också att ta röntgenbilder för att säkerställa att ditt käkben är tillräckligt starkt för att stödja ett implantat.

När vi har fastställt att du är en lämplig kandidat för tandimplantat, kommer vi att planera din behandling. Själva ingreppet utförs under lokalbedövning och innebär att titanskruven placeras i käkbenet. Efter en läkningsperiod på några månader, under vilken implantatet integreras med benet, fästs kronan på plats.

Eftervård och underhåll

Efter att ditt tandimplantat har placerats är det viktigt att du tar hand om det på rätt sätt för att säkerställa dess långsiktiga hållbarhet. Detta innebär att du bör borsta och använda tandtråd regelbundet, precis som du skulle göra med dina naturliga tänder. Det är också viktigt att besöka oss för regelbundna kontroller och professionell rengöring.

Vi på Happident är här för att stödja dig genom hela processen, från den initiala konsultationen till eftervården. Vårt mål är att göra din upplevelse så smidig och bekväm som möjligt, och vi är alltid tillgängliga för att svara på dina frågor och ge dig den vård du behöver.

Våra öppettider och tillgänglighet

För att passa våra patienters behov har vi flexibla öppettider. Våra kliniker är öppna under vardagar, och vi erbjuder även vissa tider på kvällar och helger. Detta gör det enklare för dig att boka en tid som passar ditt schema. Vi förstår att livet kan vara hektiskt, och vi strävar efter att göra det så enkelt som möjligt för dig att få den vård du behöver.

Kom ihåg att vår konsultation är kostnadsfri. Detta ger dig möjlighet att träffa en av våra tandläkare och diskutera dina behov utan att behöva oroa dig för kostnaden. Vi är här för att hjälpa dig att fatta informerade beslut om din tandvård och att ge dig den bästa möjliga upplevelsen.

För mer information om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig, besök vår HappiImplants-sida. Vi ser fram emot att välkomna dig till en av våra kliniker och att hjälpa dig att återfå ditt leende!

Boka din tid idag!

Varför vänta med din tandvård? Våra erfarna tandläkare och moderna kliniker garanterar förstklassig service och personlig omsorg. Boka ditt besök hos oss redan idag!

Boka nu