Tandläkare Gårda - 50% på sista minuten tider - Happident

Tandläkare Gårda Happident

Tandläkare Happident Gårda ligger på Vädursgatan 5 i centrala Göteborg. Vi har 4st reserverade parkeringsplatser på Vädursgatan, P-tillstånd hämtas i receptionen. Annars hänvisar vi till P-hus Johan på Gårda (mellersta planet) eller P-hus Tomtegatan.

På kliniken arbetar tandläkare och tandhygienister i team med dig i fokus. Vår ambition är att hjälpa dig till bättre munhälsa och lägre tandvårdskostnader.

Vi förenar vårt lokala omhändertagande med säkerheten att tillhöra ett större nätverk som också erbjuder bästa service inom specialisttandvård. Vi arbetar med såväl allmäntandvård som akuttandvård och du som patient kan snabbt få hjälp av specialisttandvård om så skulle behövas.

I Göteborg har vi även tandläkare i Mölndal, en tandläkarklinik på Polhemsplatsen och en tandläkarklinik i Vasastaden samt tandläkare i Gamlestaden ni kan besöka.

Våra behandlingar

Allmän tandvård

Vår allmäntandvård är anpassad efter dina behov och önskemål. Den består i huvudsak av regelbundna undersökningar och förebyggande tandvård. Men det kan också röra sig om behov av fyllningar, kronor och rotbehandlingar. Vi baserar vår vård på de nationella riktlinjer som finns och har ett noga utvalt bra metoder och material.

Akut tandvård

Om du har akuta tandbesvär gör vi vårt yttersta för att kunna ta emot dig redan samma dag. Våra kompetenta tandhygienister arbetar förebyggande med information och behandlingar för att du ska slippa besvär i munnen.

Estetisk tandvård

Vi erbjuder även implantatbehandlingar med titan och korrigerar allt från tandluckor till hela tandrader. Vi behandlar även missfärgade eller skadade framtänder samt reglerar snedställda tänder. Slutligen har vi lång erfarenhet av tandblekning, både hemma-blekning med individuellt anpassade blekskenor och stolsbleking hos oss på kliniken.

Undersökning

Efter en undersökning hos oss får du vid behov av ytterligare åtgärder alltid behandlings- och kostnadsförslag. Vi tycker att det är viktigt att du känner att du har full kontroll över din eventuella behandlings omfattning och kostnad.

Vi kan också erbjuda dig trygg betalning och finansiering för din tandvård genom vårt samarbete med Klarna. Klarna erbjuder olika betalningslösningar och du kan också dela upp din behandlingskostnad på upp till 36 månader. Läs mer om Klarna här.

Välkommen till Happident Gårda – din tandläkare i göteborg!

Vi som jobbar här

Samad Mirzayev

Samad Mirzayev

Tandläkare

Sofia Sognefur

Sofia Sognefur

Tandsköterska

Petra Jednell

Petra Jednell

Leg.Tandhygienist

Angelique Gulyas

Angelique Gulyas

Leg.Tandhygienist

Vlora Osmani

Vlora Osmani

Klinikchef

Sherry Karimian

Sherry Karimian

Tandsköterska

Masood Kazeminya

Masood Kazeminya

Tandläkare

Mirja-Li Kriisa

Mirja-Li Kriisa

Tandläkare

Tandläkare Gårda Happident

Boka online Sista minuten

Kontakt

Adress

Vädursgatan 5
412 50 Göteborg
Hitta hit

Öppettider
  • Måndag 08:30-16:30
  • Tisdag 08:30-16:30
  • Onsdag 08:30-16:30
  • Torsdag 08:30-16:30
  • Fredag 08:30-13:30

Ring upp mig

Skriv in ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp dig inom kort.