Tandläkare Happident Polhemsplatsen i Göteborg

(Tidigare Tandverket)

Tandläkare Happident Polhemsplatsen ligger centralt på Polhemsplatsen 1 i Göteborg med bra kommunikationer och möjligheter till parkering i närheten. Denna klinik är vårt flaggskepp i Göteborg där vi har vår bredaste kompetens i hela Göteborg. Här arbetar vi i moderna lokaler och med den senaste och mest specialiserade utrustningen. Förutom allmäntandvård och akuttandvård utför vi även kvalificerade behandlingar inom specialisttandvård som endodonti, parodontologi, kirurgi, protetik, pedodonti och bettfysiologi. Vi har även mångårig erfarenhet av estetisk tandvård och implantatbehandlingar. Vår breda kompetens ger de bästa förutsättningar för behandlingar av högsta kvalitet och långsiktigt resultat. Patienter med eller utan remiss är välkomna.

På Happident Polhemsplatsen arbetar tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor i sammansvetsade team. Vår ambition är att hjälpa dig till en friskare mun och lägre tandvårdskostnader.

I Göteborg har vi även en tandläkarklinik i Mölndal, en tandläkarklinik i Gårda och en tandläkarklinik i Vasastaden ni kan besöka.

Våra behandlingar

Allmän tandvård

Vår allmäntandvård är anpassad efter dina behov och önskemål. Den består i huvudsak av regelbundna undersökningar och förebyggande tandvård. Men det kan också röra sig om behov av fyllningar, kronor och rotbehandlingar. För de som känner obehag för sprutor kan vi utöver traditionell behandling erbjuda en skonsam bedövningsteknik som kallas för ”Wand”. Då slipper du bli bedövad i läpp och tunga.

Akut tandvård

Om du har akuta tandbesvär gör vi vårt yttersta för att kunna ta emot dig redan samma dag. Våra kompetenta tandhygienister arbetar förebyggande med information och behandlingar för att du ska slippa besvär i munnen.

Estetisk tandvård

Vi erbjuder även implantatbehandlingar med titan och korrigerar allt från tandluckor till hela tandrader. Vi behandlar även missfärgade eller skadade framtänder. Slutligen har vi lång erfarenhet av tandblekning, både hemma-blekning med individuellt anpassade blekskenor och stolsbleking (klinisk blekning) hos oss på kliniken.

Inför en undersökning

Inför en undersökning hos oss får du alltid behandlings- och kostnadsförslag. Vi tycker att det är viktigt att du känner att du har kontroll över behandlingens omfattning och kostnader.

Vi kan också erbjuda dig trygg, räntefri finansiering för din tandvård genom att dela upp din behandlingskostnad på sex, tolv eller tjugofyra månader.

Tandtekniskt laboratorium på kliniken

Vi har ett tandtekniskt laboratorium i våra lokaler där tandläkare och tandvårdpersonal samarbetar nära med tandtekniker för att uppnå det mest ultimata resultatet för dig som patient. Det finns stora fördelar med att ha tandteknikern på kliniken, inte minst eftersom de kan vara med i en del av behandlingarna när det gäller passform och färg för din krona, inlägg, implantat krona och protes.

Välkommen till Happident Polhemsplatsen.

Vi som jobbar här

Michael Daniari

Michael Daniari

Specialisttandläkare endodonti

Nilminie Rathnayake

Nilminie Rathnayake

Specialisttandläkare paradontologi

Tom Lindholm

Tom Lindholm

Specialisttandläkare oralkirurgi

Johan Berg

Johan Berg

Tandläkare

Tandläkare Happident Polhemsplatsen i Göteborg

(Tidigare Tandverket)

Boka online Sista minuten

Kontakt

Telefon

031-800665

Adress

Polhemsplatsen 1
411 11 Göteborg
Hitta hit

Öppettider
  • Måndag 08:00-19:00
  • Tisdag 07:30-17:00
  • Onsdag 07:30-17:00
  • Torsdag 07:30-17:00
  • Fredag 07:30-14:00

Ring upp mig

Skriv in ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp dig inom kort.