Tandläkare Polhemsplatsen - 50% på sista minuten tider - Happident

Tandläkare Happident Polhemsplatsen

Tandläkare Happident Polhemsplatsen ligger centralt på Polhemsplatsen 1 i Göteborg med bra kommunikationer och möjligheter till parkering i närheten. Denna klinik är vårt flaggskepp i Göteborg där vi har vår bredaste kompetens i hela Göteborg. Här arbetar vi i moderna lokaler och med den senaste och mest specialiserade utrustningen. Förutom allmäntandvård och akuttandvård utför vi även kvalificerade behandlingar inom specialisttandvård som endodonti, parodontologi, kirurgi, protetik, pedodonti och bettfysiologi. Vi har även mångårig erfarenhet av estetisk tandvård och implantatbehandlingar. Vår breda kompetens ger de bästa förutsättningar för behandlingar av högsta kvalitet och långsiktigt resultat. Patienter med eller utan remiss är välkomna.

På Happident Polhemsplatsen arbetar tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor i sammansvetsade team. Vår ambition är att hjälpa dig till en friskare mun och lägre tandvårdskostnader.

I Göteborg har vi även en tandläkarklinik i Mölndal, en tandläkarklinik i Gårda och tandläkare i Vasastaden samt en tandläkarklinik i Gamlestaden ni kan besöka.

Våra behandlingar

Allmän tandvård

Vår allmäntandvård är anpassad efter dina behov och önskemål. Den består i huvudsak av regelbundna undersökningar och förebyggande tandvård. Men det kan också röra sig om behov av fyllningar, kronor och rotbehandlingar. För de som känner obehag för sprutor kan vi utöver traditionell behandling erbjuda en skonsam bedövningsteknik som kallas för ”Wand”. Då slipper du bli bedövad i läpp och tunga.

Akut tandvård

Om du har akut tandvärd eller i övrigt behöver tandvård akut, gör vi vårt yttersta för att kunna ta emot dig redan samma dag. Våra kompetenta tandhygienister arbetar förebyggande med information och behandlingar för att du ska slippa besvär i munnen.

Estetisk tandvård

Vi erbjuder även tandimplantat med titan och korrigerar allt från tandluckor till hela tandrader. Vi behandlar även missfärgade eller skadade framtänder. Slutligen har vi lång erfarenhet av tandblekning, både hemma-blekning med individuellt anpassade blekskenor och stolsbleking (klinisk blekning) hos oss på kliniken.

Undersökning

Efter en undersökning hos oss får du vid behov av ytterligare åtgärder alltid behandlings- och kostnadsförslag. Vi tycker att det är viktigt att du känner att du har full kontroll över din eventuella behandlings omfattning och kostnad.

Vi kan också erbjuda dig trygg betalning och finansiering för din tandvård genom vårt samarbete med Klarna. Klarna erbjuder olika betalningslösningar och du kan också dela upp din behandlingskostnad på upp till 36 månader. Läs mer om Klarna här.

Välkommen till Happident Polhemsplatsen.

Vi som jobbar här

Johan Berg

Johan Berg

Leg.Tandläkare

Pernilla Andersson

Pernilla Andersson

Klinikansvarig

Bita Alidadi

Bita Alidadi

Leg.Tandläkare

Alexandra Careja

Alexandra Careja

Leg.Tandläkare

Georgia Statius

Georgia Statius

Leg.Tandhygienist

Tandläkare Happident Polhemsplatsen

Boka online Sista minuten

Kontakt

Telefon

031-800665

Adress

Polhemsplatsen 1
411 11 Göteborg
Hitta hit

Öppettider
  • Måndag 07:30-17:00
  • Tisdag 07:30-17:00
  • Onsdag 07:30-16:00
  • Torsdag 07:30-16:30
  • Fredag 07:30-14:00

Ring upp mig

Skriv in ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp dig inom kort.