Tandläkare Happident Mölndal i Göteborg

(Tidigare Mölndalstandläkarna)

Happident Mölndal är en personlig klinik som ligger centralt belägen på Bergmansgången 5 i Mölndal. Lokalerna är handikappanpassade och det finns bra möjlighet till parkering i närheten av kliniken.

Vi förenar vårt lokala omhändertagande med tryggheten att tillhöra ett större nätverk som också erbjuder bästa service inom specialisttandvård. På kliniken talar vi även flytande Persiska, Bosniska och Serbo-Kroatiska.
Vi arbetar med såväl allmäntandvård som akuttandvård och du som patient kan snabbt få hjälp av specialisttandvård om så skulle behövas.

Våra behandlingar

Allmän tandvård

Vår allmäntandvård är anpassad efter dina behov och önskemål. Den består i huvudsak av regelbundna undersökningar och förebyggande tandvård. Men det kan också röra sig om behov av fyllningar, kronor och rotbehandlingar. Vi använder oss av skonsam bedövningsteknik och behandlingsmetoderna är självklart smärtfria.

Akut tandvård

Om du har akuta tandbesvär gör vi vårt yttersta för att kunna ta emot dig redan samma dag. Våra kompetenta tandhygienister arbetar förebyggande med information och behandlingar för att du ska slippa besvär i munnen.

Estetisk tandvård

Vi erbjuder även implantatbehandlingar med titan och korrigerar allt från tandluckor till hela tandrader. Vi behandlar även missfärgade eller skadade framtänder samt reglerar snedställda tänder. Slutligen har vi lång erfarenhet av tandblekning, både hemma-blekning med individuellt anpassade blekskenor och stolsbleking hos oss på kliniken.

Experter på tandimplantat

Har du förlorat en eller flera tänder kan implantat vara ett bra alternativ för dig.
Happident Mölndals personal har lång och gedigen erfarenhet av tandimplantat och använder sig av modern och förstklassig utrustning. Behandlingen innebär att tandläkaren placerar en titanskruv på det ställe där det saknas en tand och upprättar en typ av konstgjord rot. Det fungerar bra att ersätta både enstaka tänder och tandluckor såväl som hela käkar. Vår tandläkare Mohsen Rahnamaei är en av få tandläkare i Sverige som har masterutbildning i Oral implantologi från Goethe universitet i Frankfurt, Tyskland och han har flera års gedigen erfarenhet i att utföra alla typer av implantatbehandlingar men även större estetiska behandlingar.

Inför en undersökning

Inför en undersökning hos oss får du alltid behandlings- och kostnadsförslag. Vi tycker att det är viktigt att du känner att du har kontroll över behandlingens omfattning och kostnader.

Vi kan också erbjuda dig trygg, räntefri finansiering för din tandvård genom att dela upp din behandlingskostnad på sex, tolv eller tjugofyra månader.

Välkommen till Happident Mölndal.

Tandläkare Happident Mölndal i Göteborg

(Tidigare Mölndalstandläkarna)

Boka online

Kontakt

Telefon

031-15 16 11

Adress

Bergmansgången 5
431 30 Mölndal
Visa klinik på karta

Öppettider
  • Måndag 08:00-16:30
  • Tisdag 08:00-16:30
  • Onsdag 08:00-17:00
  • Torsdag 08:00-18:30
  • Fredag 07:30-13:30

Ring upp mig

Skriv in ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp dig inom kort.