Tandläkare Happident Mölndal

Tandläkare Happident Mölndal är en personlig klinik som ligger centralt belägen på Bergmansgången 5 i Mölndal. Lokalerna är handikappanpassade och det finns bra möjlighet till parkering i närheten av kliniken.

Vi förenar vårt lokala omhändertagande med tryggheten att tillhöra ett större nätverk som också erbjuder bästa service inom specialisttandvård. På kliniken talar vi även flytande Persiska, Bosniska och Serbo-Kroatiska.

Vi arbetar med såväl allmäntandvård som akuttandvård och du som patient kan snabbt få hjälp av specialisttandvård om så skulle behövas.

 

Våra behandlare

Tandläkare Afsaneh Robati Happident Mölndal
Tandläkare Afsaneh Robati

Afsaneh Robati, Nischtandläkare i Implantatkirurgi och Estetisk tandvård. Hon tog sin tandläkarexamen från Odontologen i Göteborg år 2006 och har arbetat på Folktandvården, inom privat tandvårdsklinik med akuttandvård samt i England. I England tog hon även sin master examen vid Manchester Universitet samt implantatdiplom från Cambridge University. Afsaneh har också lång erfarenhet av att jobba med mycket tandvårdsrädda patienter och kan erbjuda behandling under sedering.

Tandläkare Billie Flanders Happident Mölndal

Tandläkare Billie Flander

Billie Flander är allmäntandläkare. Han tog sin examen vid Tandläkarhögskolan i Umeå år 2015. Billie har arbetat på Folktandvården i Gråbo innan han började på Happident Mōlndal. Billie tycker om alla aspekter inom tandvård och har ett särskilt intresse inom tandvård för äldre personer.

Bille är föräldraledig from 1 januari tom 30 september 2020 och vi har tandläkare Baresh Eyrumlu som täcker under denna period. Baresh är allmäntandläkare med intresse inom förebyggande tandvård och estetik. Han tog examen vid Göteborgs Universitet och har sedan ung ålder introducerats till tandvården av närstående familjemedlemmar som är verksamma tandläkare. Med sin passion för tandvård och ett gott patientomhändertagande kommer du känna att du är i trygga händer.

Tandläkare Baresh Eyrumlu

Tandhygienist Rose-Marie Lundberg Happident Mölndal
Tandhygienist Rose-Marie Lundberg

Rose-Marie Lundberg har en lång erfarenhet som tandhygienist både på tandlossningsavdelningen och hos kända privata tandläkare som tandläkarna Gert Olofsson i Mölndal, Tomas Nyström och Bo Lundberg i Göteborg. Hon legitimerades år 1983 vid Odontologen Göteborg. Fortlöpande har Rose-Marie vidareutbildat sig, bland annat inom fyllningsterapi, tandblekning samt att använda mjukvävnadslaser i munhålan.

I Göteborg har vi även tandläkare i Gårda, en tandläkarklinik på Polhemsplatsen och en tandläkarklinik i Vasastaden ni kan besöka.

Våra behandlingar

Allmän tandvård

Vår allmäntandvård är anpassad efter dina behov och önskemål. Den består i huvudsak av regelbundna tandundersökningar och förebyggande tandvård. Men det kan också röra sig om behov av fyllningar, kronor och rotbehandlingar. Vi använder oss av skonsam bedövningsteknik och behandlingsmetoderna är självklart smärtfria.

Akut tandvård

Om du behöver akut tandvård gör vi vårt yttersta för att kunna ta emot dig redan samma dag. Våra kompetenta tandhygienister arbetar förebyggande med information och behandlingar för att du ska slippa besvär i munnen.

Estetisk tandvård

Vi erbjuder även implantatbehandlingar med titan och korrigerar allt från tandluckor till hela tandrader. Vi behandlar även missfärgade eller skadade framtänder samt reglerar snedställda tänder. Slutligen har vi lång erfarenhet av tandblekning, både hemma-blekning med individuellt anpassade blekskenor och stolsbleking hos oss på kliniken.

Experter på tandimplantat

Har du förlorat en eller flera tänder kan implantat vara ett bra alternativ för dig.
Happident Mölndals personal har lång och gedigen erfarenhet av tandimplantat och använder sig av modern och förstklassig utrustning. Behandlingen innebär att tandläkaren placerar en titanskruv på det ställe där det saknas en tand och upprättar en typ av konstgjord rot. Det fungerar bra att ersätta både enstaka tänder och tandluckor såväl som hela käkar.

Undersökning

Efter en undersökning hos oss får du vid behov av ytterligare åtgärder alltid behandlings- och kostnadsförslag. Vi tycker att det är viktigt att du känner att du har full kontroll över din eventuella behandlings omfattning och kostnad.

Vi kan också erbjuda dig trygg betalning och finansiering för din tandvård genom vårt samarbete med Klarna. Klarna erbjuder olika betalningslösningar och du kan också dela upp din behandlingskostnad på upp till 36 månader. Läs mer om Klarna här.

Välkommen till Happident Mölndal.

Vi som jobbar här

Afsaneh Robati

Afsaneh Robati

Nischtandläkare i Implantatkirurgi och Estetisk tandvård

Billie Flander

Billie Flander

Allmäntandläkare

Rose-Marie Lundberg

Rose-Marie Lundberg

Tandhygienist

Tandläkare Happident Mölndal

Boka online Sista minuten

Kontakt

Adress

Bergmansgången 5
431 30 Mölndal
Hitta hit

Öppettider
  • Måndag 08:00-16:30
  • Tisdag 08:00-16:30
  • Onsdag 08:00-18:00
  • Torsdag 08:00-16:30
  • Fredag 08:00-13:30

Ring upp mig

Skriv in ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp dig inom kort.