Tandläkare Mölndal - 50% på sista minuten tider - Happident

Tandläkare Happident Mölndal

Tandläkare Happident Mölndal är en personlig klinik som ligger centralt belägen på Bergmansgången 5 i Mölndal. Lokalerna är handikappanpassade och det finns bra möjlighet till parkering i närheten av kliniken.

Vi förenar vårt lokala omhändertagande med tryggheten att tillhöra ett större nätverk som också erbjuder bästa service inom specialisttandvård. På kliniken talar vi även flytande Persiska, Bosniska och Serbo-Kroatiska.

Vi arbetar med såväl allmäntandvård som akuttandvård och du som patient kan snabbt få hjälp av specialisttandvård om så skulle behövas.

I Göteborg har vi även tandläkare i Gårda, en tandläkarklinik på Polhemsplatsen och en tandläkarklinik i Vasastaden samt en tandläkarklinik i Gamlestaden ni kan besöka.

Våra behandlingar

Allmän tandvård

Vår allmäntandvård är anpassad efter dina behov och önskemål. Den består i huvudsak av regelbundna tandundersökningar och förebyggande tandvård. Men det kan också röra sig om behov av fyllningar, kronor och rotbehandlingar. Vi använder oss av skonsam bedövningsteknik och behandlingsmetoderna är självklart smärtfria.

Akut tandvård

Om du behöver akut tandvård gör vi vårt yttersta för att kunna ta emot dig redan samma dag. Våra kompetenta tandhygienister arbetar förebyggande med information och behandlingar för att du ska slippa besvär i munnen.

Estetisk tandvård

Vi erbjuder även implantatbehandlingar med titan och korrigerar allt från tandluckor till hela tandrader. Vi behandlar även missfärgade eller skadade framtänder samt reglerar snedställda tänder. Slutligen har vi lång erfarenhet av tandblekning, både hemma-blekning med individuellt anpassade blekskenor och stolsbleking hos oss på kliniken.

Experter på tandimplantat

Har du förlorat en eller flera tänder kan implantat vara ett bra alternativ för dig.
Happident Mölndals personal har lång och gedigen erfarenhet av tandimplantat och använder sig av modern och förstklassig utrustning. Behandlingen innebär att tandläkaren placerar en titanskruv på det ställe där det saknas en tand och upprättar en typ av konstgjord rot. Det fungerar bra att ersätta både enstaka tänder och tandluckor såväl som hela käkar.

Undersökning

Efter en undersökning hos oss får du vid behov av ytterligare åtgärder alltid behandlings- och kostnadsförslag. Vi tycker att det är viktigt att du känner att du har full kontroll över din eventuella behandlings omfattning och kostnad.

Vi kan också erbjuda dig trygg betalning och finansiering för din tandvård genom vårt samarbete med Klarna. Klarna erbjuder olika betalningslösningar och du kan också dela upp din behandlingskostnad på upp till 36 månader. Läs mer om Klarna här.

Välkommen till Happident Mölndal.

Vi som jobbar här

Baresh Eyrumlu

Baresh Eyrumlu

Leg. Tandläkare

Tandläkare Happident Mölndal

Boka online Sista minuten

Kontakt

Adress

Bergmansgången 5
431 30 Mölndal
Hitta hit

Öppettider
  • Måndag 08:00-18:00
  • Tisdag 08:00-18:00
  • Onsdag 08:00-18:00
  • Torsdag 08:00-18:00
  • Fredag 08:00-18:00

Ring upp mig

Skriv in ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp dig inom kort.