Tandläkare Happident Vasastaden i Göteborg

(Tidigare Tandläkarna Andrup & Mannerfelt)

Tandläkare Happident Vasastaden har över 25 års erfarenhet av både allmän och kosmetisk tandvård. Behandlingarna utförs i en lugn och vacker miljö på Viktoriagatan 20 mitt i centrala Göteborg.

På Happident Vasastaden arbetar tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor i sammansvetsade team. Vår ambition är att hjälpa dig till en friskare mun och lägre tandvårdskostnader.

I Göteborg har vi även en tandläkarklinik i Gårda, en tandläkarklinik i Mölndal och en tandläkarklinik på Polhemsplatsen ni kan besöka.

Våra behandlingar

Allmän tandvård

Vår allmäntandvård är anpassad efter dina behov och önskemål. Den består i huvudsak av regelbundna undersökningar och förebyggande tandvård. Men det kan också röra sig om behov av fyllningar, kronor och rotbehandlingar.

Akut tandvård

Om du har akuta tandbesvär gör vi vårt yttersta för att kunna ta emot dig redan samma dag. Våra kompetenta tandhygienister arbetar förebyggande med information och behandlingar för att du ska slippa besvär i munnen.

Estetisk tandvård

Vi erbjuder även implantatbehandlingar med titan och korrigerar allt från tandluckor till hela tandrader. Vi behandlar även missfärgade eller skadade framtänder samt reglerar snedställda tänder. Slutligen har vi lång erfarenhet av tandblekning, både hemma-blekning med individuellt anpassade blekskenor.

Inför en undersökning

Inför en undersökning hos oss får du alltid behandlings- och kostnadsförslag. Vi tycker att det är viktigt att du känner att du har kontroll över behandlingens omfattning och kostnader.

Vi kan också erbjuda dig trygg, räntefri finansiering för din tandvård genom vårt samarbete med Klarna.

Trygghet hela vägen

Vår personal är måna om ditt välbefinnande och för en kontinuerlig dialog med dig före, under och efter behandling. Vi har även ett kvalitetssäkringsprogram som säkerställer högsta nivå på vård och hygienrutiner för att patienten ska känna sig trygg hela vägen. Inför en större behandling går vi lugnt och pedagogiskt igenom hela processen med dig samt tar fram ett kostnadsförslag.

Utrustning av högsta kvalitet

På vår mottagning används specialanpassade glasögon och luppar. Tandläkarstolarna är extra bekväma med tempuramadrass och ett särskilt vattenreningssystem gör vattnet renare än kranvatten.

Välkommen till Happident Vasastaden!

Tandläkare Happident Vasastaden i Göteborg

(Tidigare Tandläkarna Andrup & Mannerfelt)

Boka online Sista minuten

Kontakt

Telefon

031- 711 97 91

Adress

Viktoriagatan 20
411 25 Göteborg
Hitta hit

Öppettider
  • Måndag 07:30-17:00
  • Tisdag 07:30-16:00
  • Onsdag 07:30-16:00
  • Torsdag 07:30-16:00
  • Fredag 07:30-13:00

Ring upp mig

Skriv in ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp dig inom kort.