Tandläkare Sankt Knut - 50% på sista minuten tider - Happident

Tandläkare Sankt Knut Happident

Tandläkare Happident Sankt Knut ligger i centrala Malmö med närhet till både bostäder och arbetsplatser. Här arbetar våra malmötandläkare i moderna lokaler och med den senaste och mest specialiserade utrustningen med bra kommunikationer och parkering i närheten. Om du kommer med bil är du välkommen att parkerar gratis på någon av klinikens parkeringsplatser, anmäl detta i kassan.  Förutom allmäntandvård och akuttandvård utför vi även kvalificerade behandlingar inom specialisttandvård som kirurgi och protetik. Vi har även mångårig erfarenhet av estetisk tandvård och implantatbehandlingar. Vår breda kompetens ger de bästa förutsättningar för behandlingar av högsta kvalitet och långsiktigt resultat.

Vår ambition är att kunna erbjuda all bästa tänkbara tandvård och omsorg under samma tak. Vi erbjuder alltid generösa garantier och öppettider. Vi är måna om att alltid kunna erbjuda akut tandvård samma dag.

I Malmö har vi ytterligare Happident kliniker som ni är välkomna att besöka: tandläkare i Gamla Väster, i Västra Hamnen och i Hyllie.

Våra behandlingar

Akut tandvård

Med akuttandvård ser vi till att snabbt lindra dina tandbesvär. Vi prioriterar akuttandvård och erbjuder som regel alltid behandling samma dag. Ibland behöver vi boka en ny tid för att kunna göra en mer fullständig och långsiktig behandling.

Anpassad tandvård

Vi erbjuder en högklassig tandvård som alltid är individuellt anpassad. Oavsett din ålder och dina problem kan vi tack vare vår breda kompetens utföra tandvård som uppfyller de flesta önskemål. Det kan exempelvis handla om huvudvärk som hänger samman med överansträngning i sömnen, problem med snarkningar eller skydd för sportrelaterade skador.

Estetisk tandvård

Vi erbjuder behandling av trasiga eller saknade tänder, tandblekning för missfärgning samt justering av snedställda tänder.

Vid önskan om estetisk tandvård så går vi gemensamt igenom alla de frågeställningar och eventuella komplikationer eller biverkningar som kan inträffa så att du känner dig helt trygg i processen.

Undersökning

På Happident Sankt Knut arbetar tandläkare, tandsköterskor och tandhygienist i sammansvetsade team. Vår ambition är att hjälpa dig till en friskare mun och lägre tandvårdskostnader.

Efter en undersökning hos oss får du vid behov av ytterligare åtgärder alltid behandlings- och kostnadsförslag. Vi tycker att det är viktigt att du känner att du har full kontroll över din eventuella behandlings omfattning och kostnad.

Vi kan också erbjuda dig trygg betalning och finansiering för din tandvård genom vårt samarbete med Klarna. Klarna erbjuder olika betalningslösningar och du kan också dela upp din behandlingskostnad på upp till 36 månader. Läs mer om Klarna här.

Välkommen till Happident Sankt Knut!

Vi som jobbar här

Olivia Rozum

Olivia Rozum

Leg.Tandläkare

Elma Ibrahimovic

Elma Ibrahimovic

Tandsköterska

Edina Buhic

Edina Buhic

Klinikansvarig

Andrada Baciu

Andrada Baciu

Leg.Tandläkare

Tandläkare Sankt Knut Happident

Boka online Sista minuten

Kontakt

Adress

Jacob Möllersgatan 7
211 57 Malmö
Hitta hit

Öppettider
  • Måndag 07:30-15:00
  • Tisdag 07:30-14:50
  • Onsdag 07:30-18:40
  • Torsdag 07:30-14:30
  • Fredag 07:30-14:40
  • Lördag Stängt

Ring upp mig

Skriv in ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp dig inom kort.