Tandläkare Stureplan - 50% på sista minuten tider - Happident

Tandläkare Stureplan Happident

Tandläkare Happident Stureplan ligger på Brunnsgatan 8, ett stenkast från Stureplan i centrala Stockholm. Det är nära till tunnelbana Hötorget och Östermalmstorg och parkeringshus finns i huset Brunnsgatan 10.

Denna klinik är vårt flaggskepp i Stockholm där vi har vår bredaste kompetens i hela Stockholm och Uppsala. Här arbetar vi i moderna lokaler och med den senaste och mest specialiserade utrustningen. Förutom allmäntand och akuttandvård utför vi även kvalificerade behandlingar inom specialisttandvård som endodonti, parodontologi, kirurgi, protetik, ortodonti, pedodonti och bettfysiologi. Vi har även mångårig erfarenhet av estetisk tandvård och implantatbehandlingar. Vår breda kompetens ger de bästa förutsättningarna för behandlingar av högsta kvalitet och långsiktigt resultat. Patienter med eller utan remiss är välkomna.

I Stockholms tandläkare finns också i Huddinge, i Marieberg och i en tandläkarklinik på Tyresö som ni kan besöka.

Utrustning och hygienist

I nästan samtliga behandlingar får patienterna träffa en hygienist som genom att bistå med instruktioner om skötsel av tandimplantat och protetik förebygger framtida tandvårdsproblem.

Happident Stureplan har högsta möjliga standard på all utrustning och vi ser till att hålla oss i framkant när det gäller utveckling av teknik och material. Allt från avancerad digitalröntgen till de bekväma tandläkarstolarna. Lika noggrant ser vi över våra hygienfrågor med kontinuerliga tester på utrustning och instrument samt regelbundna prover för att säkerställa att vattnet är fritt från bakterier.

Planering

Inför varje ingrepp sätter vi upp en ordentlig terapiplanering för att varje patient och remitterade tandläkare får precis den behandling som efterfrågas och behövs. Vi samarbetar även med några av Sveriges främsta tandtekniker vilket innebär att vår protetiska arbeten håller mycket hög kvalitet. Vanligtvis får du som patient vid större behandlingar besök av tandteknikerna som tillverkar de nya tänderna, vilket säkerställer att färg och form blir exakt som du vill ha det.

Vi kan också erbjuda dig trygg betalning och finansiering för din tandvård genom vårt samarbete med Klarna. Klarna erbjuder olika betalningslösningar och du kan också dela upp din behandlingskostnad på upp till 36 månader. Läs mer om Klarna här.

Tandvårdsrädsla

Vi har stor erfarenhet av patienter som lider av tandvårdskräck vilket ofta beror på tidigare negativa upplevelser. Därför har vi utarbetade rutiner för att patienten ska känna sig så trygg och avslappnad som möjligt innan behandlingen påbörjas. Vårt mål är att behandlingen ur alla aspekter ska bli så behaglig som möjligt.

Tandläkare Stureplan Happident

Boka online Sista minuten

Kontakt

Adress

Brunnsgatan 8
111 38 Stockholm
Hitta hit

Öppettider
  • Måndag 08:00-17:00
  • Tisdag 08:00-17:00
  • Onsdag 08:00-17:00
  • Torsdag 08:00-17:00
  • Fredag 08:00-16:30

Ring upp mig

Skriv in ditt namn och telefonnummer så ringer vi upp dig inom kort.