Tandläkaren rekommenderar minst en undersökning om året. Boka din tid idag.

Tandlagning


Laga dina hål på någon av våra kliniker i storstaden  

Happident erbjuder moderna kliniker med utmärkta lägen – fem stycken i Stockholm, fyra stycken i Göteborg, två stycken i Malmö och en i Uppsala. Perfekt för dig som bor eller befinner dig i närheten av storstäderna och är ute efter en professionell tandläkare som utför alltifrån regelbundna undersökningar till akuta behandlingar. Vi hjälper dig även med tandlagningar, oavsett om det handlar om karies i tänderna eller om du behöver laga en sprucken tand efter en olycka. När du bokar en undersökning hos oss kan du känna dig trygg med att få en individanpassad behandling som passar just dina kliniska förutsättningar och unika önskemål. 

Det är viktigt att laga en trasig tand så fort som möjligt. Detta för att undvika onödig smärta och att problemet förvärras och därmed bidrar till ökade kostnader. På vår webbplats kan du enkelt och snabbt boka en undersökning online och nästan alltid få en tid redan samma dag. På bokningssidan får du inte bara en tydlig överblick av våra olika kliniker och behandlingstyper, utan också av de konkurrenskraftiga priser vi kan erbjuda. Har du möjlighet att komma till oss med kort varsel kan du nämligen boka en sista-minuten-tid, vilka finns tillgängliga till ett mycket rabatterat pris. För oss är det viktigt att alla ska ha möjlighet att upprätthålla en god munhälsa och det gör vi till verklighet genom professionell tandvård till en riktigt bra kostnad.  


Vad orsakar hål i tänderna?

Karies uppstår när mat som innehåller kolhydrater inte helt försvinner under tandborstningen eller när du använder din tandtråd. Det kan handla om att alltifrån bröd, mjölk och läsk till frukt, kakor, godis eller frukostflingorna fastar i och mellan tänderna och därmed förvandlas till syra när de kommer i kontakt med munnens bakterier. Bakterierna, syran, matresterna och saliven i munnen bildar tillsammans plack som fastnar på tänderna som i sin tur genererar sura biprodukter som skadar tändernas emalj och långsamt fräter hål. Det är detta som kallas för karies och kan orsaka både smärta och ilningar i tänderna och i värsta fall förstöra hela tanden om problemet inte tas om hand i tid. Syra i kombination med socker försvagar alltså emaljen och det är därför viktigt att låta tänderna vara efter att du ätit något med hög syra- eller sockerhalt för att inte skada dem. 

Det finns många skäl att laga tänderna 

För att du ska slippa onödig smärta och högre kostnader på grund av förvärrade skador är det viktigt att söka professionell tandvård i tid. Vi på Happident kan nästan alltid erbjuda behandling redan samma dag och tar därmed hand om problemet innan det orsakat allt för stor skada. Om du har varit med om en olycka eller råkat bita av en tand är det också viktigt att direkt laga din tand provisoriskt för att bakterier och matrester inte ska kunna leta sig ner i håligheterna och orsaka smärta och karies. Sedan tar vi såklart fram en individanpassad behandlingsplan där vi passar ut en tandprotes eller tandbrygga för just din mun. På våra kliniker arbetar ett team av tandläkare, tandhygienister och tandtekniker sida vid sida för att alla ska kunna vara en del av behandlingsprocessen och ge dig ett långvarigt och riktigt bra slutresultat. 


Så går det till

Vilken behandling som passar dig beror helt på vilket problem du har och hur din munhälsa ser ut i övrigt. Våra tandläkare är otroligt kompetenta och utbildade enligt de senaste behandlingsmetoderna och har dessutom tillgång till toppmodern utrustning. Det gör att vi kan behandla i princip alla munrelaterade problem och erbjuder alltifrån regelbundna undersökningar och förebyggande tandvård hos tandhygienister till specialisttandvård, estetisk tandvård akuta behandlingar och kirurgi. Vi börjar alltid med att göra en grundlig undersökning i din mun för att sedan kunna ta fram en effektiv behandlingsplan och ett kostnadsförslag helt anpassade efter dig. Det gör att du kan känna dig trygg och delaktig genom hela processen och ha stor kontroll över din tandvård. Behöver du laga en eller flera tänder gör vi det smärtfritt med traditionell eller skonsammare bedövning för dig som är spruträdd och behöver du laga en sprucken tand ser vi till att ta fram ett passande implantat. Hos oss kan du känna dig trygg och säker i att återfå en god munhälsa och ett vackert leende!


Pris och betalningsmetoder  

Du ser enkelt vilka priser som gäller för de olika behandlingarna på bokningssidan. Har du möjlighet att komma in till oss med kort varsel kan du dessutom boka sista-minuten-tider till ett mycket rabatterat pris. Perfekt för dig som har ont och behöver hjälp snabbt! Du kan välja mellan att betala med kontokort, Swish eller Klarna Checkout, och tänk på att alla våra kliniker är helt kontantfria. Oavsett om du vill laga alla dina tänder på en gång eller bara laga en tand till ett bra pris är du varmt välkommen till oss på Happident i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Uppsala!


Boka din tid idag, vi ser fram emot att hjälpa dig.

Boka tid