Tandläkaren rekommenderar minst en undersökning om året. Boka din tid idag.

Zorana

Tandreglering. Väldigt professionellt och trevlig personal. 😀 Jag hade behandling hos Bita och är jättenöjd med henne som person och tandläkare. 🥰

Läs mer

Roland

Glad munvård. Skicklighet / bemötande Mina tänder var ”happ(y)i” efter behandlingen.

Läs mer

Isa

Var hos tandhygienisten Camilla LantzTor och blekte tänderna. Otroligt duktig och vänlig. Min familj och vänner tycker att det har blivit jättefint och jag har och kommer att fortsätta att varmt rekommendera Camilla.

Läs mer

Lisa

Professionell behandling från början till slut. Rekommenderar denna klinik för tandimplantat då jag är mycket nöjd.

Läs mer

Janne

Tandläkare med mjuka händer, snabb och effektiv.

Läs mer

Martin

Jag gjorde ett tandimplantat som jag dragit mig för i många år. Det gick smidigt och mellan besöken hade jag tät kontakt med min tandläkare som målade om att hela ”resan” skulle gå bra. Jag har redan bokat tid för tandhygienist där och kommer nog gå kvar där resten av livet.

Läs mer

Malin

Jag är nu klar med min behandling med osynlig tandställning. Jag är så otroligt nöjd med mitt resultat och med all hjälp från Bita. Hon har varit så mån om att jag ska uppnå det bästa resultatet och jag har fått komma till kliniken flera gånger för att få hjälp och kolla så allt ser…

Läs mer

Ina

Väldigt nöjd med tandregleringen som utfördes.

Läs mer

Mario

Är mycket nöjd med tandimplantat som tandläkaren Masood Kazeminya och hans team med stor omsorg och kunskap såg till att få på plats för ett drygt år sedan! Var idag på efterkontroll och det såg bra ut.

Läs mer

Lill

Jättenöjd över både Dr Baresh insats och hans sköterska Habiba. De gjorde om hela min överkäke och jag känner mig som den vackraste kvinnan på denna jord.

Läs mer