Tandläkaren rekommenderar minst en undersökning om året. Boka din tid idag.

Lennart

Hade med mig ett gammalt traumatiskt minne av samma sorts åtgärd. Mycket nöjd med behandlingen denna gång.

Läs mer

Jessie

Fin personal som lyssnar! Har en enorm tandläkarskräck från tidigare misslyckade besök i barndomen. Här fick dem mig att känna mig lugn och omhändertagen 😊 Tack för det!

Läs mer

Lotta

Trots min tandläkarskräck visade tandläkaren respekt. Fick mycket bedövning. Han var försiktig och förklarade vad han gjorde.

Läs mer

Anders

Toppen personal! Fantastisk personal som får en tandläkar rädd människa att slappna av.

Läs mer

Kristina

Bästa kliniken i Borås Som vanligt är de oerhört lyhörda och aktsamma. Min tandläkarrädsla tar de på yttersta allvar och jag är glad och tacksam över att jag har hittat dit.

Läs mer

Ulf

Pedagogisk erfaren tandläkare. Faktiskt, om alla vore som honom skulle det inte finnas patienter med tandläkarskräck. Kan varmt rekommenderas.

Läs mer

Jenny

Underbar personal! Har du tandläkarskräck, ångest, panik för tandläkare, då ska du vända dig till Happident Gamla Väster Malmö! Rekommenderas varmt!

Läs mer

Ulrika

Johan Berg är suverän, proffsig, trevlig och alltid ser han patienten som jag hans största prio. Jag har tandläkarskräck men inte med Johan!

Läs mer

Rita

Så jätte nöjd, fick fixat många tänder samtidigt. Nu vågar jag le igen. Både tandläkare och tandsköterskor är himla trevliga och försiktiga. Har tandläkarskräck men jag känner mig lugn. Tacksam.

Läs mer

Gunilla

Tandläkaren jag går hos har botat min tandläkarskräck. Han är alltid försiktigt och talar om vad han ska göra.

Läs mer